compass svg
Activiteiten
Op ons domein maar ook in de omgeving daarrond zijn er een waaier aan activiteiten te beleven. Zo kan je op ons domein je vrienden en familie uitdagen voor een spelletje darten, viking kubb, ping-pong of jeux de boules. Maar je kan ook gaan wandelen of fietsen in de natuurrijke omgeving, een plonsje doen in het zwembad, een kasteel of een gezellig stadje bezoeken, naar een avonturenpark gaan en nog zoveel meer!
Isolijnen maison l'aventure Isolijnen maison l'aventure
Fietsen
De regio leent zich voor mooie fietstochten die wij voor jullie kunnen uitstippelen indien gewenst. We bieden ook begeleide fietstochten aan met de koersfiets of mtb. Arrangementen hieromtrent zijn op aanvraag en worden naar uw persoonlijke wensen uitgewerkt.
Dieren
Op ons domein kan je je ook amuseren met verschillende dieren. We hebben onze 4 geitjes, 2 poezen, 2 honden, 15 kippen en 3 schattige ezels. Op aanvraag zijn er zelfs wandelingen met de ezels mogelijk!
Bistro
Op ons domein is er ook een gezellige bistro waar je 's middags een lekker hapje kan eten of 's avonds kan genieten van een lekker drankje!
Paardrijden
U kan gerust uw eigen paard meebrengen op uw vakantie. Wij hebben een zeer mooie buitenpiste, stallen en veel weidegang. Ook liggen we in het midden van de natuur, dus ideaal voor prachtige buitenritten.
Zwemmen
Geniet van een frisse duik in ons zwembad. Of leg je languit neer op onze ligstoelen!
Wandelen
Naast fietstochten leent deze regio zich ook voor mooie wandelingen die wij voor jullie kunnen uitstippelen.
Parc naturel de la Brenne
plage de sidiailles
chateauroux
Zoo Parc de Beauval
Bourges
Chateau Meillant
Abbaye de Noirlac

In de omgeving

In de omgeving zijn er nog talloze andere avonturen te beleven. Zo zijn er verschillende gezellige stadjes met cultuur- en shoppingmogelijkheden maar ook met marktjes en brocantes om op rond te zwerven, zijn er abdijen en kastelen omgeven door wijngaarden om te bezichtigen. Kan je je naar hartenlust uitleven op de golfbaan, in een kayak of in het avonturenpark dat zelfs beschikt over een strand! Je kan ook je hart gaan ophalen in de verschillende natuurparken of al vissend in één van de diverse meren en rivieren.